STEUN SHAOLIN-RYU

WIJ HEBBEN UW HULP HARD NODIG!!

Beste bezoeker,
Mijn naam is Satisch Jhamai en ben de hoofdtrainer van sportclub Shaolin-Ryu.
Shaolin-Ryu is sinds het jaar 2006 gevestigd aan de Beeklaan 296-298 in Den Haag.
 
Er liep sinds het jaar 2019 een juridisch geschil met als vraag, wie zijn de uiteindelijke eigenaren van het pand aan de Beeklaan. Nu heb ik de bodemprocedure in eerste aanleg verloren, de tegenpartij heeft na de bodemprocedure een kortgeding tegen me aangespannen om de sportclub en mij uit mijn woning boven de sportschool te plaatsen.
 
De kortgedingsrechter heeft zich moeten houden aan het vonnis van de rechter in de bodemprocedure en in zijn vonnis uitgesproken dat het pand aan de Beeklaan uiterlijk 22 november 2021 ontruimt dient zijn en Shaolin-Ryu ongeveer 25.000 – 30.000 euro aan de tegenpartij moet betalen, om zonder kleerscheuren elders haar activiteiten voort te kunnen zetten.
 
Shaolin-Ryu is de eerste Free Fight school sinds het jaar 1963 en een stukje nalatenschap van de marquante vechtsporticoon Charles Dumerniët. Ik zet tot heden de naam en vechtstijl voort, ben zelf een oud profvechter, leidt mensen in de buurt en omgeving op tot goede vechters met een stukje maatschappelijke meerwaarde, verbind de buurtgenoten en hou de ouderen fit.
 
Het zou jammer zijn als Shaolin-Ryu binnen de gestelde termijn niet aan het opgelegde betalingsplicht kan voldoen en een faillissement moet aanvragen, want uit de vonnis kun je opmaken hoe krom het Nederlands recht daadwerkelijk is. Shaolin-Ryu en ik hebben de bodemprocedure in eerste aanleg verloren, zijn in hoger beroep gegaan, maar moeten ondertussen het pand aan de Beeklaan binnen één maand verlaten, maar als Shaolin-Ryu en ik het hogerberoep (kan 1 tot 2 jaar duren) winnen, dan mogen we ons wederom gaan vestigen aan het pand aan de Beeklaan?
 
Shaolin-Ryu komt vanaf 21 november 2021 met al haar leden op straat te staan en hoopt dat de gemeente Den Haag Shaolin-Ryu kan helpen aan een noodlocatie, maar de Gemeente Den Haag heeft tot heden nog geen gehoor gegeven en de tijd dringt om enig actie te ondernemen.
 
Redt de eerste Free Fight Academy van Europa met een sportieve gift, zodat de sportclub blijft voortbestaan.
 
-Luctor Et Emergo-

Shaolin-Ryu | Beeklaan 298 | 2562 AV | Den Haag | +316 418 30 846
Kvk: 27266652 |   IBAN: NL72ABNA0415153735
© 2020, 
Shaolin-Ryu All Rights Reserved.