let op!

Zonder aanmelding kan ik je geen toegang verlenen.
Meld je netjes aan en voorkom misverstanden.

TIJDELIJKE LOCATIE

Shaolin-Ryu verkeerd zich momenteel in bizarre tijden, heeft het pand aan de Beeklaan moeten verlaten en gehoopt dat de gemeente Den Haag de eerste Free Fight school van Europa te hulp zou schieten met het vinden van een noodlocatie. Jammergenoeg heeft de gemeente tot heden geen gehoor gegeven aan de school van de draak, maar Shaolin-Ryu en zijn vechters staan bekend om hun eigen credo: Wij deinzen voor niemand terug!
 
Shaolin-Ryu heeft de fitness afdeling tijdelijk opgeschort en de sportclub zit momenteel als noodlocatie bij Boksschool Houwaart aan de Brouwersgracht 2C.
Wij zullen slechts groeplessen aan de reguliere groepen en groepslessen aan bedrijven op maat verzorgen. 
 
Men kan de keuze maken uit de onderstaande groepslessen:
  • Een 50 minuten durende work-out om heerlijk te ontstressen en de dag goed te beginnen
  • Even alle stress en energie kwijtraken door heerlijk onder goede begeleiding conditioneel en technisch tekeer te gaan. Er wordt niet gespard tijdens de les.
  • Met de huidige maatregelen, hebben we alle leeftijden en categorieën samengevoegd, zodat elk lid de kans krijgt om voor 17.00u een work-out te pakken.
  • Combinaties in de handschoenen met een dynamisch verloop, waarbij techniek en conditie centraal staan. Er wordt niet gespard tijdens de les.
  • Lekker je hoofd legen en je focus op één ding zetten en dat is het uitvoeren van je dag opdracht om doelstelling te behalen.
  • De kinderen krijgen een uur les en worden onderricht in de traditionele Free Fight trainingen, die ontwikkeld is door grootmeester Charles Dumerniët en als toevoeging worden de kids onderricht in het hedendaagse MMA en Kickboksen, vanuit een Budoperspectief. Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht.

Geen tierelantijntjes en waarom moet je zes keer draaien als je iemand direct kunt raken? De Shaolin-Ryu Wushu Kung-Fu stijl is gericht op effectiviteit met de nadruk op het snelle actie en reactievermogen van de mens. De Shaolin-Ryu vechtstijl is in toepassing een agressieve vechtstijl, maar oh zo effectief als verdedigingsmechanisme. Iedereen is welkom en broederschap staat centraal.

  • Satisch Jhamai is zelf een internationaal bekend vechter me MMA als specialicatie. De MMA-trainingen worden na de lockdown wederom hervat. Het MMA wordt over het algemeen beoefend door volwassenen, die het niet redden om voor 17.00u te komen trainen.  

Aanbod lestijden

TIJDEN

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG

ZONDAG

10.00

11:00


Zaktraining


11:00

12:00Kick 2B Fit


12:00

13:00

Zaktraining | Combifit13:00

14:00
14:00

15:00
15:00

16:00

16:00

17:00

17:00

18:00


Zaktraining | Kick2BFit

Kickboxing (Jeugd)

Kung - Fu (Jeugd)

18:00

19:00
Kick 2B Fit


19:00

20:00Kung Fu

MMA (90 min)

19:30

20:30

Zaktraining Combifit

Kickboksen

MMA

Kickboksen

20:15

21:15

Kickboksen (Beginners)

20:30

21:30

Kickboxen (Beginners)

MMATotall Workout